打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] ★韓國人氣極高數碼暴龍RPG 2 Digimon Masters★(更新左)

回復 18# dickynw2002
咁快玩緊@@?
回復 17# *傑*
1xlv
好易升ga炸
解任都升到15+
回復 12# *傑*

我一陣整
回復 11# dickynw2002
你會叫咩名啊,同埋呢有3個ser ga ,等埋先一齊玩啊
回復 8# mui1388ken
最多4隻
(3隻係"夫"既1隻主要既)
回復 6# charlie598
ok啊不過我要夜少少先可以pm番你
回復 5# Sl0veR
隻怪打
回復 支持 反對

回復 20# *傑*

岩岩搵到既

1隻係蛋殼 呢個只可以要黎放
1隻係全蛋 下面冇雲 可以放/變道具
1隻係全蛋 下面有雲 呢隻可以孵

3樣野都係要係DAT車旁邊 2個女仔果度做
回復 支持 反對

亞古獸--->大地暴龍獸--->進升暴龍獸--->閃光暴龍獸--->閃光暴龍獸爆裂型態
加奧獸--->加奧加獸--->音速加奧加獸--->幻影加奧加獸--->幻影加奧加獸爆裂型態
拉拉獸--->向日葵獸--->丁香獸--->高雅薔薇獸--->高雅薔薇獸爆裂型態
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
亞古獸--->暴龍獸--->機械暴龍獸--->戰鬥暴龍獸
亞古獸--->暴龍獸--->喪屍暴龍獸
巴魯獸--->朽木獸--->祖利獸--->木偶獸
巴魯獸--->仙人掌獸--->花仙獸--->海天使獸
小妖獸--->冰惡魔獸--->喪屍撒旦獸--->墮天地獄獸
礦石獸--->冰石獸--->隕石獸--->鋼鐵悟空獸
礦石獸--->高力獸--->火山獸--->大火山獸
比丘獸--->巴多拉獸--->加僂達獸--->聖鷹獸
比丘獸--->黑巴多拉獸
艾力獸--->獅子獸--->冰獅子獸--->黃金劍獅獸
古尼獸--->皇蜂獸--->大古加獸--->夜魔獸
奧帕獸--->公豬獸--->野豬獸
小熊獸--->獅子獸--->熊仔獸--->極惡熊仔獸
小惡魔獸--->猛鬼獸--->南瓜獸--->科學怪人獸
小火焰獸--->火焰獸--->死神火焰獸--->科學怪人獸
左輪獸--->超級流星獸--->裁決獸
奇鳥獸--->鐵雞獸
奇鳥獸--->暴羅刹獸--->飛獅獸
鑽地獸--->鋼鑽獸
鑽地獸--->炮彈獸--->究極安杜路獸
狗仔獸--->三頭犬獸--->阿努比斯獸
杜賓犬獸--->三頭犬獸--->阿努比斯獸
五角星獸--->超級流星獸--->裁決獸
加布獸--->加魯魯獸--->獸人加魯魯--->鋼鐵加魯魯
妖狐獸--->九尾狐獸--->祭師獸--->沙古牙獸
V仔獸--->V仔獸EX--->機甲龍獸--->帝皇龍甲獸
蟲蟲獸--->飛蟲獸--->寶石蟲獸--->夜魔獸
甲蟲獸--->比多獸--->超比多獸--->究極比多獸
哥瑪獸--->海獅獸--->祖頓獸--->維京毛人獸
基爾獸--->古拉獸--->大古拉獸--->紅蓮騎士獸
大便獸)-甲由獸(蟑螂獸)-垃圾桶獸-木偶獸
齒輪獸-守衛獸-安杜路獸-高安杜路獸
大耳獸-加魯哥獸-拉比獸-撒多格度獸
回復 支持 反對

樓主可唔可以+msn?  我都有玩
回復 支持 反對

玩過大陸版,
不過勁少人........
又舊又唔更新(得第3代既精靈)
回復 支持 反對

回復 25# roy624

呢個係新版= =
唔係舊個隻
岩岩先公測左好似兩個月
回復 支持 反對

回復  roy624

呢個係新版= =
唔係舊個隻
岩岩先公測左好似兩個月
★龍★ 發表於 1-7-2010 21:45

-口-,