查看: 17914|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 被大家遺忘/聽都未聽過ge機械人槍game

相信大家都知道cso同sd高達係一隻點樣ge game
而相信大家都知道佢地ge食錢方法同埋玩法有幾哂時間
cso出埋d槍要你抽哂唔知幾多點先抽到枝槍
sd唔信要哂幾多點先抽到s機/哂幾多時間先合到部s機

我今日介紹俾大家ge game叫 G7 Online
http://exteel.nctaiwan.com/
依隻game最大特色係 入面以機械人對戰為主題
而已唔同組合ge機械人都有唔同功能
可以等大家運用自己創意創造一個最強組合ge機械人
而遊戲模範主要有 多人pk[小隊戰/個人戰] 槍旗戰 守城戰
每個機械人都可以用兩種武器 可以雙槍/劍盾/雙劍.....等等 自由配搭
而每種武器所有佢特別功能
例如劍跳斬可以後前下方45度沖斬 某散彈槍擊中敵人時 可以令效人硬直
反應同技術要求都唔會比cso同sd高達低
而且遊戲速度快 可以令大家有對戰ge快感
而已所有機械人裝備冇等級限制 就算係新人都可以同上將一樣裝
所以遊戲以技術成份為主

以食錢情度黎講 依隻台ser game
大部份最強裝備都要用點買
[唔好因為要用點就覺得食錢 因為可以買永久裝 而且同sd/cso相比便宜很多]
而已90%裝備都可以用game錢買到
[不過有日數限制]

而遊戲內輸入法只可以用倉頡同注音
以前有人教過可以將倉頡變成速成
大家都可以下載 yahoo奇摩輸入法
依個輸入法係game入面都係可用的
回復

無法連線該網址
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我都預左你講G7....
我覺得G7新仔好難玩....佢唔似SD咁有自動瞄準...所以煩D....新仔裝又廢...上戰場殺唔到人(榴彈槍例外)
錢又好難搵- -買完野仲要有時限SOSAD...所以我放棄左
回復 支持 反對

我之前都玩過....新仔真係好難生存落去~~~D裝唔夠人打..係好難玩
回復 支持 反對

我以前玩~一開波次次殺5到- -"
係之後先玩得勁d先叫好玩d- -"
不過5keep住玩會無哂錢buy裝~所以之後放棄~
回復 支持 反對

我都預左你講G7....
我覺得G7新仔好難玩....佢唔似SD咁有自動瞄準...所以煩D....新仔裝又廢...上戰場殺唔到 ...
mui1388ken 發表於 26-6-2010 00:30

我覺得重易瞄過sd= =...
個準星咁大個...發雞盲都睇到啦~
加上真係有心玩~我建議買一次點~
之後就唔洗驚冇裝~買好左裝~就可以去同人拼技術
一場20幾30殺唔難~玩搶旗守旗 一次40幾殺都唔難
當然有裝做搶旗手好好玩
回復 支持 反對

玩過-.- 幾好玩既,記得玩搶棋用雙盾勁鬼屈,哈
回復 支持 反對

玩過-.- 幾好玩既,記得玩搶棋用雙盾勁鬼屈,哈
manng1015 發表於 26-6-2010 10:29

係=[
多數旗手都係雙盾~飛得最快