查看: 18609|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 全年個人認為最好玩的槍game Metal Rage

遊戲名稱:Metal Rage
測試會員名稱: 小朋友你
遊戲類型: (如3D MMORPG, MMOFPS等等)mmotps
遊戲狀態:公測
官網:http://metalrage.gamehi.co.kr/
星評
  畫面:★★★★☆ (5星為滿分)
     本遊戲的特色是用機械人來作戰 ,而我認為機械人和場景的繪圖十分好,
而圖象畫質都不錯  圖象可以看遊戲圖片

內容:★★★★★ (5星為滿分)
    遊戲分為----任務模式 , 對戰模式 而現時有4種機械人和多種裝備
玩家可按自己愛好來裝備 任務模式分開難度 要求玩家達成不同目標
十分耐玩 而且能賺取金錢 和 經驗 以使用不同裝備

而tps遊戲當然要跟玩對戰 才真真正正獲得快感 每個人有3種武器
飛彈 自描飛彈 跟槍 可惜的事沒有近戰武器 由於機械人們有推進器
所以在對戰時要使用的技術隨了一般fps的準確性 還要靈活控制機械人

操作:★★★★☆ (5星為滿分)
  跟傳統的fps沒有分別 而按鍵可在圖片中看到

整體★★★★ (5星為滿分)
個人認為這遊戲是本年的佳作 以機械人的創新 和有任務系統的槍game
但是遊戲順暢性依然跟普通fps一樣

圖片

듀얼코어 이상1.5 GHZ 이상
1GB 이상512MB 이상
WindowsXP, Windows Vista, WindowsXP 64bit, Windows 2003, Windows 2000WindowsXP, Windows Vista, WindowsXP 64bit, Windows 2003, Windows 2000
256MB 이상(ATI Radeon X700, Geforce 6600 이상)128MB 이상(ATI Radeon9200, Geforce FX5200 이상)
2GB 이상2GB 이상
DirectX 9.0c 이상DirectX 9.0c 이상

ps:遊戲需要vpn來玩 否則入唔到人地場
    註冊:https://secure.gamehi.co.kr/App/ ... alrage.gamehi.co.kr
用韓國兒童號申請方法來申請 但在nakuz不便分享 請自行搜尋

下載 http://metalrage.gscdn.com/MetalRage_Install.exe

gameplay

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 2樂點 +20 收起 理由
JSN + 10 內容精彩
小雲 + 10 有番d心機 額外分 10分 底分請由JSN比 ...

查看全部評分

回復

好似SD 高達= =

個鏡頭都係甘....
回復 支持 反對

好似SD 高達= =

個鏡頭都係甘....
〝魅影〞 發表於 7-1-2010 18:47

但射擊是人手控制 而且無近戰 加不能飛
只有推進
回復 支持 反對

very good game[[bao_36]]
回復 支持 反對

玩法同畫質都唔錯~本人最愛的未來向遊戲~~我想下問佢係入室玩果D類真係好似MMORPG咁打地圖?
同埋有無申請教學??
回復 支持 反對

玩法同畫質都唔錯~本人最愛的未來向遊戲~~我想下問佢係入室玩果D類真係好似MMORPG咁打地圖?
同埋有無申請教學??
qq396390978 發表於 7-1-2010 21:00

入室 申請好容易 自己上網搵教學
而且唔洗實名身份證 因為12歲以下身份證係亂作
詳情自己睇教學 如果你搵到係nexon教學都得
因為隻隻game註冊方法都差唔多

記住係兒童號申請教學.
回復 支持 反對

在韓國係咩代理架??

隻game有經典FPS + SD 既味道
回復 支持 反對

在韓國係咩代理架??

隻game有經典FPS + SD 既味道
ctm22000 發表於 7-1-2010 21:23