打印 上一主題 下一主題
收起左側

[射擊]衝呀!!! 火柴人!!!

玩到好勁下喎...殺110人...797m...477952錢...我勁唔勁?
回復 支持 反對

幾正呀@@_@_@)_@好玩推
回復 支持 反對

搵人教教我= =我用武士mode玩到750m果陣 比2粒大隻佬圍死 勁多次都係咁
點算呀
回復 支持 反對

原帖由 maming16 於 2007-7-14 03:54 發表
搵人教教我= =我用武士mode玩到750m果陣 比2粒大隻佬圍死 勁多次都係咁
點算呀

最好就係用狙
行到差唔多
就沖前
殺左最前個個先
之後先殺後個個
回復 支持 反對

點解玩劍你好咁多hp,我...我得1hp=.=但我又玩唔到劍=,=
回復 支持 反對

回復 #135 《俊﹏仔¥★ 的帖子

要用武士道去到1000 米
之後就係opition 度ge bouns 開左把劍佢
之後就係乜mode 都用到
回復 支持 反對

玩左4次∼
頭戈2次死得好慘=.=
之後既第3同第4次有進步==
第3次-5m=.= 得返20血== 比佢地散彈ko左
第4次係比d釘阻住=.=
請問點過∼炸唔死+射唔爆

回復 支持 反對

原帖由 LSM 於 2007-7-14 22:21 發表
要用武士道去到1000 米
之後就係opition 度ge bouns 開左把劍佢
之後就係乜mode 都用到

點去=.=
1hp
會唔會智商好低??
去到過d先係勁人lo=.=
你去到你教我啦
唔該

又加唔到sp
都唔知1hp點去...
識去教我>.<

[Torchic╳小火雞:下次請善用編輯功能 現在我幫你把兩個帖合併了]

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我下面d圖行得唔係好遠,不過可以留意下 殺人數字,錢,血量~
我上次咁樣玩,行到2xxx米就死左,今次遠左成倍~呵呵~
仲有,呢招冇可能玩到6000米打後,因為人地有新兵種
>>>
心得:
咁樣玩法,乜都唔驚,最驚係藍色彈(慢人果種,唔扣血血既)
升血除左會加上限,仲會回滿~
直升機夠你跑,不過你狂跑,佢d彈射唔中你,所以放膽跑就得,
人仔絕對唔夠你跑,大仔少少果d都係,最大隻果個死人頭要助跑跳先走到~
死光,狂扣10果隻,你用助跑跳過佢,扣 0-18不等,每下扣 6,用盾扣 3~
地雷,狂扣20果隻,用盾可以頂走佢,頂到靚位就跳過佢~
>>
教大家助跑跳,可能大家都識 :
雙擊方向鍵可以跑, 假設距離係 "______________" 咁多
如果你o係跑完之前跳,好似咁 "_____________跳"
咁跑既距離就會加埋你跳果d既距離,姐係會跑遠左,大約係 "_____________跳-------------"
你係高既地方用呢招會跑到好遠,正到爆....
呢招對走佬,想行快d,避彈都超好用~
>>
最後,大家記住,玩刀仔到後期好唔掂,冇得用盾打大直升機(6000米後),死梗= =

0 kill.JPG (104.76 KB, 下載次數: 4)

2000米

2000米

0 kill2.JPG (101.96 KB, 下載次數: 4)

2500米

2500米

0 kill3.JPG (103.29 KB, 下載次數: 8)

3000米

3000米

0 kill4.JPG (102.39 KB, 下載次數: 4)

3500米

3500米

0 kill5.JPG (102.89 KB, 下載次數: 6)

4000米

4000米

死左lu....

死左lu....
回復 支持 反對