打印 上一主題 下一主題
收起左側

關於1元2次方程set計數機

關閉 [複製鏈接]
之前你打錯野就話

e加你仲要搞個咁既表情
E加我話打錯字得唔得?
john456 發表於 25-9-2012 17:07

丫sorry , 係咪踩到你條尾?
不過都係個句 , discriminant 又好 determinant 又好你都係1999
無人睇得明你講乜

另外 , 估唔到一個表情就可以令你諗到咁多野 , 閣下的妄想能力實在令小弟大開眼界

btw , 點解每一個有你出現的post都會有咁激烈的辨論?莫非閣下想上位?    定係另有居心?
回復

丫sorry , 係咪踩到你條尾?
不過都係個句 , discriminant 又好 determinant 又好你都係1999
無人睇得明你 ...
cla991053 發表於 25-9-2012 17:30

做乜認為 你踩到你條尾?

只係唔明你做乜自己打錯野就可以講到自己大條道理講打漏野姐

但係人地打錯樣野,你就講wfc
咁樣寬已嚴人者

你比個表情冇意思既話,咁比黎做乜?

另外,我真係唔知O係NAKUZ呢D咁既討論區上位有乜用,係都O係香討上位LA
另外你話每一個有我出現既post都會有咁激烈既辯論,咁呢個係乜?http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4393360&page=5
回復

好深奧呀你地!!!!
回復

做乜認為 你踩到你條尾?

只係唔明你做乜自己打錯野就可以講到自己大條道理講打漏野姐

但係人地打錯 ...
john456 發表於 25-9-2012 17:37

我想問下打wfc有咩問題? 你諗多左喇

既然閣下對表情咁具有解讀能力 , 可唔可以幫我翻譯下面篇野?

,   .... ?! ,
..... ?

!!!!!!!! ...
~~

另外 , 你可以答我咩咩determinant咩咩surd form未?
回復

紅字就叫惡?只係方辨比人睇,咁樣如果我將你講既野用紅字,我用黑字又如何?逐句回就叫小學雞?咁樣你只係回D ...
john456 發表於 25-9-2012 16:48

你不如睇一次你自己打過D咩先啦.

理性討論係你自己講. 我係講爛仔交. 唔想嗌爛仔交唔一定要理性討論,
爛仔交同理性討論之間係有好大條gap,
你自己睇唔到就唔關我事, 唔好事後塞D說話入人地個口度.

由頭到尾你都無話到考試既時候, 竟究係唔係好逼,
剩係答埋D虛野, "阻極有效(限?)度" "又阻到咁(幾?)多呢?"
而捉字蝨呀, 叉開話題呀就好落力, 當然仲有一堆1999既野
又無講到你考過咩試. 不如你開牌啦, 我廢事再估邊間學校D枱可以咁free地做數

我quote完我自己考試既所見所聞, 你就不斷講自己, 你自己既野我其實無咩興趣
不過你好好地講我唔介意睇下, 可惜你講到1999
回復

理性討論係你自己講. 我係講爛仔交. 唔想嗌爛仔交唔一定要理性討論,
...
我係new手 發表於 25-9-2012 18:46

我CE,DSE,AL都冇考過

出面參加果既比賽都只係得ssmsc果個比賽
成績係high distinction
回復

我想問下打wfc有咩問題? 你諗多左喇

既然閣下對表情咁具有解讀能力 , 可唔可以幫我翻譯下面篇野?

...
cla991053 發表於 25-9-2012 18:28
照你咁講
我O係成個POST入面打既字都係解讀唔到架WO
我諗你都識中文,有解讀能力 , 可唔可以幫我翻譯下面篇野?

哂西氖百幃仂凈癴功勁年加砟肅臣祥雷
羋怕作谔霤矩硒
回復

照你咁講
我O係成個POST入面打既字都係解讀唔到架WO
我諗你都識中文,有解讀能力 , 可唔可以幫我翻譯下面篇 ...
john456 發表於 25-9-2012 18:56

你肯答我surd form同determinant既關係未?
唔好扯開話題講咁多廢話
定係你發雞盲睇唔到 , 使唔使我粗體字最大size放大比你睇我想問咩?
回復

...
我係new手 發表於 25-9-2012 18:46
咁我同你講
至少考數學果時唔會逼
當你做LONG QUESTION果份
本QUESTION ANSWER BOOK打開,+埋ROUGH PAPER都係佔3張A4 SIZE到既面積
(仲未計ROUGH PAPER可以放係QUESTION ANSWER BOOK 一邊)

咁樣都未會佔用曬張枱掛?

另外,你可唔可以講番點解你o係52#講
你望到條數, 走去按計數機, 先搵佢出黎, 按開機, 再打條題目

我諗你當時都係講番考試情況,考試唔係應該開定機,ready好曬架咩?
回復

你肯答我surd form同determinant既關係未?
唔好扯開話題講咁多廢話
定係你發雞盲睇唔到 , 使唔使我粗體字 ...
cla991053 發表於 25-9-2012 19:02
我話我係打錯字
實情係discriminant ,OK?
回復